Skip navigation

JUWELER JUWEL LEONBERG

To designing the new Jeweller Store JUWEL in the shopping mall of Leonberg was a massive challenge. The Shop should have a multifunctional exhibition and storage concept with a maximum of flexibility in a minimal spatial. Cause of the high density of features we have to arrange every cubic centimeter. Nevertheless the new shop design should generate generosity and spatial qualities. The variety of brands and products should be arranged open and handsome. In the quadratic form we find a perfect design and arrangement system. Into a structure of cubes we can fix every demand quite natural. The cubic design is the leading system which pulls through every detail. Stacking showcases enables clear and friendly separation of products and brands. A gold shiny facade emphasizes the value of the products. This golden treasure chest has a distinctive charisma towards the whole offer of the mall. A new purchase world full of glitter and noble elegancy.

Client
Juwel Gbr.
Designer
Architekt Elmar Gauggel
Architect
LABOR WELTENBAU
Builder
Weinmann Objekte
Completion
April 2014